Senegal Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda bulunan Diagne, geçen sezonu özetlerken ''Benim için görkemli bir sezon oldu. Allah'ın yardımı ile Türkiye'de hem şampiyon oldum hem de gol kralı oldum. Eğer Afrika Kupası'nı da kazanırsam pastanın üzerine çilek koymuş olacağım. Kariyerimin altın yılı, bu yıl olur. Milli takımda çok fazla süre alamıyorum ama önemli olan kazanmak. Finale çıkarsak ve ben oynarsam kesin kupayı biz kazanırız.'' şeklinde konuştu.

''BİZE KARŞI HİÇBİR ŞANSLARI YOK''

Afrika Kupası'nda çeyrek finalde karşılaşacakları Benin maçı hakkında da konuşan golcü oyuncu, ''Benin'in bize karşı hiçbir şansı yok. Kadrodan sadece kalecilerini tanıyorum. Onu da Türkiye'de oynadığı için tanıyorum. Senegal ve Benin arasında büyük fark var. Benin bize problem çıkartmaz. Ancak hiçbir maç kolay değildir. Kazanıp önce yarı final, sonra finale çıkacağız.'' dedi.

''BAZEN FEDAKARLIK YAPMANIZ LAZIM''

27 yaşındaki Senegalli forvet, son olarak ''Zamanımı genelde ailemle geçiriyorum. Ancak eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşim, haftalardır Mısır'da tatildeydi. Bu hafta yeni görüşebildik. Bir şeyler başarabilmek için bazı şeylerden fedakarlık etmeniz lazım. Ailemi evde bıraktım ve otelde konsantre olmaya çalıştım. Çünkü Afrika Kupası'nı kazanmamız gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

(Sporx)