Demirkol'un sözleri şu şekilde:

"SÜREKLİ SON DAKİKAYA KADAR BEKLİYOR"

Taraftarın beklediği imzanın atılıp, Falcao'nun bir an önce gelmesi. Burada iş Monaco'da bitiyor. Her transfer döneminde Galatasaray, son dakikaya kadar transfer bekliyor. O transfer oluyor, 6 ay sonra gidiyor, yenileri geliyor.

"UMARIM PERDE ARKASINDA BİRİ VARDIR"

Umarım şöyledir; perdenin önünde Falcao vardır, perde arkasında farklı bir oyuncu vardır. Öncesinde de Alan ve Pato vardı, sonra Diagne geldi. 20 gün boyunca Alan konuştuk burada. Şimdi de Falcao konuşuyoruz. Umarım perde arkasında başka bir plan vardır. Ya da her şey bitti doğru zaman bekleniyor ya da Monaco biraz daha para koparmak istiyor.

"DIAGNE ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ"

Şampiyonluğun kazanılmasında da payı yok mu adamın? Gomis gibi uçup kaçıp performans göstermedi ama arkadaki üçlünün hareketlenmesinde çok büyük payı var. Rize'de bu adam şampiyonluğu getirmedi mi? İlginçtir ki bu konuyla ilgili hiçbir açıklama duymuyoruz.

"DIAGNE VE FALCAO BİRLİKTE OYNAR"

Ben Diagne'nin de Falcao'nun da olacağı bir senaryonun oluşacağını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'yle sezona başlıyorsan oraya 3 oyuncuyu oraya yazman lazım santrforda.

"İYİ ÇALIŞAN TAKIMDA TOPAL OLUR"

İyi çalışan bir takımda alternatif olarak Mehmet Topal her zaman olur. Geçtiğimiz hafta seyrettiğimiz Galatasaray'da seyresek Mehmet Topal'ı kaynardı arada. Bu Fenerbahçe'de Ozan Tufan yerine izleseydik Mehmet Topal'ı, daha etkileyici olurdu.

Sporx.com