Son yılların en kötü performansını sergileyen Galatasaray'da ara transfer dönemi için düğmeye basıldı.Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sarı kırmızılı yönetim harekete geçti.Terim, kötü gidişatın ardından ara transfer döneminde ciddi bir operasyon yapılacağını duyurmuştu.

Bu sezon ligin en az gol yiyen takımı olmasına rağmen gol yollarında büyük sıkıntı çeken Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı.Bek, stoper ve orta sahanın yanı sıra bir de hücum kanat transfer etmek isteyen Galatasaray'da çalışmalar başlamıştı.Teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı rapor doğrultusunda çalışan yönetim, transferler bitirmek için kolları sıvadı

Sarı-kırmızılı takımın hocası, ara transferde kadrosunda görmek istediği oyuncunun ismini yöneticilere ilettiYönetimin teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımında oynayan Kenan Karaman'ı mercek altına aldığı öğrenildi.

Yeni Akit'te yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın bu oyuncunun menajeriyle ön görüşme yaptığı 2021'e kadar takımıyla sözleşmesi olan Kenan için öncelikle Fortuna Düsseldorf ile görüşülmesi gerektiğini ilettiği yazıldı.

Menajerin, Galatasaray Yönetimi ile görüşüp, "Siz kulüple anlaşın. Kenan da ben de görüşmeye ve transfere hazırız" dediği de haberde yer aldı.Galatasaray'ın scoutlarının Kenan'la ilgili bilgileri toplayıp Fatih Terim'e sunduğu vurgulandı.A Milli Takım formasını da giyen Kenan Karaman bu sezon Almanya'da 8 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı.