1.89'luk güçlü fiziği, hava hakimiyeti ve oyun kurma becerisiyle dikkat çeken Metehan, arkadaşları arasında bir adım öne çıkıyor. Çoğunlukla sol stoper olarak görev yapan Metehan'ın, Marcao'ya çok iyi bir yedek olabileceği belirtiliyor.

Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri

27 MAÇA ÇIKTI

İskenderun formasıyla 27 maça çıkan ve 2 kez gol sevinci de yaşayan Metehan Baltacı, A takıma girmek için sezonun açılmasını artık iple çekiyor.

EMİR TİNTİŞ, KARAGÜMRÜK'DE

19 yaşındaki orta saha Bartuğ Elmaz'ı Marsilya'ya kaptıran Galatasaray, U19'da sezonu 8 gol, 5 asistle tamamlayan 18 yaşındaki sol bek Emir Tintiş'in de Karagümrük'e gitmesine engel olamadı. Pirlo genç yeteneği A takımda oynatmayı planlıyor.

Karagümrük Kulübü'nden yapılan açıklamada,"18 yaşındaki sol bek Emir Tintiş’i renklerimize bağladık. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ileU19 Elit Gelişim Ligi Şampiyonluğu yaşayan Emir Tintiş, çeşitli yaş gruplarında da birçok kez Milli formayı terletme başarısı gösterdi. Yeni transferimiz Emir Tintiş’e hoş geldin diyor, Karagümrük forması altında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. Karagümrük'ün yeni hocası Pirlo'nun, Emir'i gelecek sezon Atakım kadrosunda düşündüğü öğrenildi.

(Fanatik)