Galatasaray'ın devre arasında Olimpik Marsilya'dan 1,5 yıllığına kiraladığı Kostas Mitroglou ile ilgili olarak takım arkadaşı Sofiane Feghouli'den gündem yaratan açıklamalar geldi.Fransa'da yayım yapan Foot Mercato sitesine Yunan golcünün performansını değerlendiren Cezayirli orta saha oyuncusu, şunları kaydetti:

"Marsilya'da hiç oynamadığı bir dönemden sonra Galatasaray'da kondisyonunu ve kaslarını çok geliştirdi. Takıma çok iyi uyum sağladı. Yakın zamanda ilk golünü de attı."

"Bu gol, takımın hedefleri için büyük bir öneme sahipti. Öte yandan bu golün ona büyük katkısı olacaktır. Zorlu maçlarda psikolojik olarak rahatlayacaktır."

"Eskiden sürekli pusuda bekleyen bir tilki gibiydi. Topla oynama yüzdesi yüksek ve rakip yarı sahaya yerleşmiş takımlarda iş bitirici olmayı seviyor."

"Topla fazla buluşmaması onun için sorun değil. Sabırlı olmayı ve fırsat kollamayı biliyor. Zamanla bizim oyun ezberimize de uyacaktır."

"Galibiyeti getiren golleri atması, taraftarın gözünde Gomis'in yerini doldurması ve beklentileri karşılaması noktasında ona yardım edecektir. Oyun stilini beğenirsiniz veya beğenmezsiniz."

"Burada öncelikle formayı terletmek, mücadele etmek, ölümüne savaşmak ve karakterli olmak gerekiyor. Taraftarlar, sizi kabullenmeyi ve size saygı duymayı biliyor." 

"Onunla Olimpik Marsilya hakkında konuşmadık. Oradayken yaşadığı kötü günleri düşünürsek geçmişi tekrarlayıp durmak onun için faydalı bir şey değil."

"Burası, onun için yeni bir etap, yeni bir sayfa. Marsilya, artık geçmişte kaldı. Kedisini tamamı ile şampiyonluğa odaklamış durunda. Sezon sonunda da kendi hesabını yapacaktır."

Fanatik