Sezon başında tüm yetkiyi Fatih Terim’e teslim ederek yapılan 30 milyon euro’luk isimsiz transferler ciddi şekilde tartışmalara neden oluyor. Camianın gurur duyduğu “Gizlimiz saklımız yok” açıklamalarının aksine transfer rakamlarının gizli tutulması ciddi sıkıntı yaratıyor. 

Özellikle Morutan transferinde FCSB Başkanı Gigi Becali’nin açıkladığı, Rumen oyuncunun menajeri Ioan Becali’nin itiraz ettiği rakamlar herkesin canını sıkmış durumda. Çünkü Morutan’ın eski takımı Botoşani’nin Başkanı başka bir rakamdan bahsetti. Galatasaray ise KAP’a Morutan için bambaşka bir rakam bildirdi. Elmas ve yönetimi daha önce Morutan transferi yüzünden sert şekilde eleştirilmişti. Ancak Rumen oyuncunun sahaya koydukları da felaket olunca muhalifler “Morutan transferi Elmas’ı düşürecek.” demeye başladı.

BURAK ELMAS: GALATASARAY'IN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Galatasaray'da başkan Burak Elmas, kısa bir açıklamada bulundu.

Son dönemde artan eleştirilere rağmen vazgeçmeyeceklerini söyleyen Elmas, "Ne kadar eleştiri olursa olsun, vazgeçmeyeceğiz. Galatasaray'ın geleceğini düşünüyoruz. Hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılıların başkanı ayrıca, "Galatasaray'ın, sürdürülebilir başarılarla dolu geleceğini kurmak için buraya geldik. Popüler olma, dönemsel olarak alkışlanma niyetimiz yok. Hepimizin amacı bir." şeklinde konuştu.

(Fotospor)