Detaylar şöyle...

Mustafa Muhammed’in dün İstanbul’a gelmesi bekleniyordu. Önce sabah 09:30’daki THY uçağına binip 12:55’de Atatürk Yeni Havalimanında olacağı bildirildi. Daha sonra 21:25’teki uçağa binerek 00:45’te İstanbul’da olacağı bilgisi verildi. Ancak Muhammed’in dün İstanbul’a gelmemesi, bu sabah 09:30’daki THY uçağında da yer almadığı bilgisi geldi. THY, Galatasaray’ın sponsoru olduğu için Muhammed, Mısır değil THY ile İstanbul’a gelecek. Bu yüzden uçağa binmeden önce bir şekilde sosyal medya hesaplarından paylaşım yapılması isteniyor. Muhammed’in dün neden gelmediğiyle ilgili çok çeşitli dedikodular var.

Bunlardan birincisi Mustafa Muhammed’in özel işlerini halledemediği, teknik direktör Fatih Terim’den bir gün izin aldığı. Bugün İstanbul’da olacağı.

İkincisi ise THY uçağına binmek için gerekli COVID-19 testini yaptırmayı unuttuğu yönünde. Daha doğrusu bunu bilmediği için havalimanına testi olmadan gittiği. Bu yüzden Muhammed’in dün uçağı kaçırdığı ancak havalimanında testinin yapıldığı bilgisi verildi. Sonucunu alır almaz yola çıkacağı oldu. Ancak bu sabah itibariyle testi sonucu çıkmadığı için gelişinin ertelendiği oldu. 

Üçüncüsü ise çok daha rahatsız edici. Muhammed’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu yüzden uçağa alınmadı. Evine gönderildi. Karantinaya girdi. Böyle bir durum Muhammed’in transferinin iptaline bile neden olabilir.

ASKERLİK SORUNU MU VAR?

Mısır muhabiri Mohamed Essam: "Mostafa Mohamed'in askerlik sorunuyla ilgili gerekli izinlerin alınmasının ardından krizin bitmesi ve Mostafa Mohamed'in İstanbul'a gelmesi bekleniyor." dedi.

(Sabah)