Lille'de A Takım'da forma şans bulamayan ve Lille OSC 2'de görev alan Kapı toplamda 6 maçta çıktı fakat skora katkı sağlayamadı.

Galatasaray'dan gidişi olay olmuştu

19 yaşındaki futbolcu 2014'te Denizlispor altyapısından Galatasaray altyapısına transfer olmuştu. Sarı-kırmızılılarda A Takım'da da şans bulan Mustafa Kapı, Cimbom ile sözleşme uzatmamış ve Ağustos 2020'de yetiştirme bedeli karşılığında Lille'de gitmişti.

Bonservisi ile gelmesi gündemde

Fransız kulübü ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi devam eden Kapı'nın bonservisiyle birlikte Fatih Karagümrük'e dönmesi gündemde.

Emre Mor'u da almışlardı

Süper Lig'de yapmış olduğu sansasyonel transferlerle adından söz ettiren F. Karagümrük, yaz transfer döneminde son yıllarda beklentilerin gerisinde kalan Emre Mor'u da Celta Vigo'dan kiralamışlardı.

'Emre Mor'u ilk izlediğimde Messi'den iyi dedim'

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Emre Mor hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Emre Mor, 24 yaşında genç bir kardeşimiz. Emre Mor’u Danimarka’da oynadığı zaman ilk izlediğimde bu çocuk Messi’den iyi dedim. Emre gibi bir oyuncudan bir şey kaybedeceksem edeyim. Emre Mor’un takım arkadaşlarıyla uyumu olsun, çalışkanlığı olsun her geçen gün daha iyiye gidiyor. Emre Mor Mart ayında milli formayı giyer.

(Ajansspor)