TFF başkanlığının, kulüp başkanlığından çok zor olduğunu dile getiren Özdemir, UEFA Süper Kupa finalinde de çok iyi bir sınav verildiğini dile getirdi. 

Özdemir şu ifadeleri kullandı:

"Süper Kupa'dan 1 milyar TL gelir"

Süper Kupa maçı Türkiye'ye toplamda 1 milyar TL civarında bir katkı sağladı. Neden? Çünkü maç uzatmalara kaldı. Penaltılarla beraber 2 buçuk saat oldu. Bu bir avantaj. UEFA yetkililerinin çoğu eşiyle gelmişti. Herkes mutluydu. Bu bizim için müthiş bir gösterge oldu.

"Sahaya giren Youtuber'un normal bir insan olduğunu düşünmüyorum"

Bir grup youtuber arkadaşımız maça geldi. Ancak ben o sahaya giren çocuğun normal bir insan olduğunu düşünmüyorum. Belki başka bir rahatsızlığı vardır. Hapise varan cezaları bu tür olaylara getirmeliyiz. Bu bizim imajımıza çok büyük zarar veriyor.

"Dünyanın en iyi hakemi Cüneyt Çakır"

Dünyanın en iyi hakemi Cüneyt Çakır'dır. Ortalama 7 hakemimiz, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde görev alıyorlar. Genç hakemlere çok önem veriyoruz. Eğitim ve seminerleri artırıyoruz. Herkes adalet herkes hakkaniyet istiyor. Herkes 'Aman hakemlerimiz iyi olsun' diyor. Yeni bir MHK ile göreve başladık. Başarılı olacağımıza inanıyoruz." 

Kaynak: CNN