Nişanlı olan Oğulcan'ın yarın evleneceği ve düğün hazırlıkları nedeniyle Denizli'ye gittiği öğrenildi. Çaykur Rizespor taraftarı maçta "Oğulcan neredesin?" diye tezahürat yaptı. Rizespor ile sözleşmesini feshedip G.Saray'a gelen Oğulcan'ın transferi nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp, tazminat ödemişti.

İMALI GÖNDERME

Galatasaray , Oğulcan transferi nedeniyle gerginlik yaşadığı Ç.Rize Kulübü'nü mağlup ettikleri maçtan sonra sosyal medyada, "Aslanlarımız, lig sonuncusu Çaykur Rizespor karşısında 3 puanı 3 golle kazanıyor!" mesajını yazdı, ardından da "Şimdi çay saati" paylaşımı yaptı. Oğulcan da gülen surat ifadesi paylaştı.

ATİLLA GÖKÇE: "ACABA ARDA OLSAYDI..."

Milliyet gazetesi yazarı Attila Gökçe, Galatasaray'ın Rizespor'u 3-2 yendiği mücadeleyi değerlendirdi.

"Galatasaray'da futbolcular, Fatih Hoca kadar reaksiyon göstermiyor, gösteremiyor. Takımda iyi oyuncular var ama, lider oyuncu yok. (Bu arada akla gelen soruyu paylaşalım: Acaba Arda sahada olsaydı takım öylesine tepkisiz kalabilir miydi?)

Fatih Hoca, tepkisini "hamleleriyle" sergiliyor. Van Aanholt- Ömer Bayram, Taylan - Halil (Dk.46), Feghouli-Kerem (Dk.72), Mustafa Muhammed- Diagne, Babel Morutan (Dk.90) değişiklikleri her defasında ortalığı karıştırmaya yetiyor. Mustafa Muhammed'le beraberliği 75'de yakalayan Galatasaray, hesapta olmayan biçimde Berkan'ın kırmızı kartlık hamlesiyle hem kırmızı kart görüyor hem de penaltı atışıyla karşı karşıya kalıyor.

Rizespor'da penaltıyı Boldrin dışarı atıyor. Acaba o mu kullanmalıydı, yoksa gününde olan Finli golcü Pohjanpolo mu? Her neyse... Son gole bakalım. Diagne yakaladığı topla müthiş bir atağa kalkıyor. Durdurabilene bravo.. Üç Rizesporlu tutamıyor onu. İkisini yere düşürüyor. Ve Morutan'ın golü. Galatasaray bitiriyor ve kazanıyor.

Diagne'nin top sürerken faulü var mı? Hakeme göre faul yok... Tabelaya göre Galatasaray var!" 

(Fanatik)