Kiralık futbolcular ile yolların ayrılması planlanan sarı-kırmızılılarda o bölgelere transfer yapılması için de girişimler devam ediyor. Fatih Terim'in isteği doğrultusunda oyuncu arayışlarını sürdüren ve yeni sezon öncesi birçok isimle temasa geçen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşanıyor.

2+1 YILLIK ANLAŞMA

Türkiye Futbol Federasyonu gelecek sezondan itibaren yabancı kontenjanı düşürmeye hazırlanırken bu durum sarı-kırmızılı takımı harekete geçirdi. Demir Grup Sivasspor ile sözleşmeleri bu sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan ve Emre Kılınç ile söz kesen Cimbom'un anlaştığı diğer bir isimse Oğulcan Çağlayan oldu. Yönetim, TFF'nin talimatnamesindeki açığı kullanarak Rizespor'la sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona eren Oğulcan'la 2+1 yıllık söz kesti

"AÇIKLAMA YAPMAYIN!"

Çaykur Rize'de gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettiren Oğulcan'ın protokolünün de kasaya kaldırıldığı ifade edildi. Liglerin bitip transfer sezonun açıklanmasıyla o sözleşmenin de Futbol Federasyonu'na gönderilerek işleme konulmasının isteneceği öğrenildi. O döneme kadar Oğulcan'dan da Mert Hakan ve Emre Kılınç gibi kesinlikle herhangi bir açıklama yapmaması istendi.

1 MİLYON EURO ALACAK

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal da Oğulcan'ın takımdan ayrılacağını duyurmuştu. Kartal, "Oğulcan Çağlayan Rizespor'dan ayrılıyor. Görüşmeleri Galatasaray ağırlıklı" ifadesini kullanmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray, Oğulcan ile anlaşma yaptı. Bu anlaşmaya göre başarılı oyuncunun yıllık ücreti de 1 milyon euro olacak.

OĞULCAN ÇOK MUTLU

Ankaraspor altyapısında yetişen, Gaziantepspor, Kayseri Erciyes, Kayseri ve Çaykur Rizespor formaları giyen ve kendini sürekli geliştiren Oğulcan'ın Fatih Terim ile çalışacağı için çok mutlu olduğu ifade edildi.

SÜPER LİG'DE 10 GOLÜ VAR

Adı sık sık sarı-kırmızılı ekip ile anılan genç santrafor, Çaykur Rizespor formasıyla bu sezon çıktığı 22 resmi karşılaşmada 4 gol atıp 2 asist yapma başarısı gösterdi. Oğulcan, Süper Lig'de 97 maçta oynadı, 10 gol, 10 asist üretti.

OPERASYON SÜRECEK

Yeni dönemde iskelet kadroyu yerli isimlerden oluşturmak isteyen Galatasaray'ın yerli hamlesinin devam edeceği de gelen haberler arasında...

(Sabah)