Domenech Torrent'in sözleşmesini fesheden Galatasaray yönetimi, takımı Okan Buruk'a emanet etti. 48 yaşındaki teknik adamla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Okan Buruk'un yardımcıları da netleşmeye başladı. Başarılı teknik adamın Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı tecrübeli isim İrfan Saraloğlu ekibe katıldı. Son olarak Ayhan Akman yeni idari sorumlusu olarak futbol direktörü Cenk Ergün'ün ekibine dahil oldu.

ISMAEL GARCIA GOMEZ SÜRPRİZİ

7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek! 7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek!

Okan Buruk'un kurmayları arasına Ismael Garcia Gomez de dahil oldu. 34 yaşındaki İspanyol teknik adam, son olarak Udinese'de yardımcı antrenörlük yaptı. Garcia ayrıca Asteras Tripoli, Deportiva la Coruna kulüplerinde de farklı görevlerde bulundu.

KEREM AKTÜRKOĞLU TAKIMDA KALIYOR

Galatasaray'da Okan Buruk'un takımın başına geçmesi, Dursun Özbek'in de başkan olması sonrası transfer hareketliliği yaşanıyor. Yeniden yapılanmaya gidecek olan sarı-kırmızılılarda merak edilen en önemli hususlardan biri de Kerem Aktürkuoğlu'nun takımdaki geleceği idi.

Okan Buruk'un kendisi ile yaptığı özel görüşme ile bir yıl daha Galatasaray'da kalmaya sıcak bakan Kerem Aktrükoğlu, takımını bu sezon da yalnız bırakmayacak.

(Milliyet)