Formdaki kaleci, yaptığı açıklamalarda Kosova Milli Takımı'ndan gelen tekliften ve önündeki Galatasaray sürecinden bahsetti.

GZT Giresunspor'un başarılı file-bekçisi Okan Kocuk kariyeri ve planları hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan kiralık olarak Giresunspor'a transfer olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı kaleci milli takım tercihi ve Galatasaray'a dönüşü hakkında konuştu.

OKAN KOCUK MİLLİ TAKIM TERCİHİNİ AÇIKLADI

GZT'den Kerim Baştan'ın sorularını yanıtlayan Okan Kocuk, "5-6 yıl önce Kosova Milli Takımı'ndan öyle bir teklif vardı ama tabi o zaman reddetmiştim. Yine de öyle bir teklif olsa, yine reddederim. Çünkü ben Türk oğlu Türk'üm sonuçta. A Milli takım için tekrar o formayı giymek inşallah bana da bir gün nasip olur. O ekibin içinde yer almak istiyorum." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY SÖZLERİ

Galatasaray hakkında merak edilenleri cevaplayan Kocuk, "Buraya gelmeyi tabii ki faydalı buluyorum. Hem GZT Giresunspor'un bana ihtiyacı var hem de benim GZT Giresunspor'a ihtiyacım var. Şu anda gösterdiğim performansla tabii ki GZT Giresunspor da bana çok şey kattı. Bende onlara bir şeyler, GZT Giresunspor'a bir şeyler vermeye çalışıyorum. E tabi ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Sonuçta kiralık oyuncuyum, geri döneceğim. Hedefim tabii ki Galatasaray'da oynamak ilk başta, bakalım sezon sonu döndüğümüzde neler olacak. Zaman gösterecek her şeyi." dedi.

(Sporx)