TV8,5'ta yayılanan programda Orhan Uluca, Rashica ile ilgili bir bilgiyi aktardı.

BAYERN MÜNİH İSTİYORDU

"Henüz Milot Rashica daha kadroya girmiş durumda değil. Julian Nagelsmann, Bayern Münih'e istiyordu. Bunu çok iyi biliyorum. Pandemi dönemiydi. 38 milyon Euro çıkış maddesi vardı. Werder Bremen bir kuruş aşağı inmiyordu. Hatta Fenerbahçe'ye gelmeden önce Kruse ve Osaka ile birlikte inanılmaz üçlü oluşturmuşlardı. O sezon inanılmaz iyiydi ve herkes istiyordu." dedi.

ÇOK NİTELİKLİ BİR OYUNCU

"Hem sol hem de sağ ayağını kullanıyor. Çok nitelikli bir oyuncu. Ancak yerli kuralı nedeniyle çok fazla oynayabilecek durumda değil." ifadelerini kullandı.

MİLOT RASHİCA KİMDİR?

28 Haziran 1996’da Kosova’nın Vushtrri kentinde doğan oyuncu, Kosova Vushtrri’de futbol hayatına adım attı. 

Ali Ece'den Mauro Icardi'ye övgüler: "Türkiye'ye gelmiş..." Ali Ece'den Mauro Icardi'ye övgüler: "Türkiye'ye gelmiş..."

2015 yılında Hollanda’nın Vitesse ekibine giderek vitrin yapan Rashica, 100 maçta 15 gol ve 24 asistlik performansıyla dikkat çekti ve ilk büyük transferini Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen’e giderek yaptı. 

Almanlar onu 8.1 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Bremen ekibinde 2,5 sezon geçiren Kosova asıllı Arnavut futbolcu Bundesliga’da 87 maçta 21 gol ve 17 asistle dikkat çekti. Werder Bremen kariyerini İngiltere Premier Lig hayaliyle sona erdiren Rashica, 30 maça çıktığı Norwich City’de bir kez golle buluşabildi. 

Kanatlarda ve forvet arkasında forma giyebilen 26 yaşındaki hücum oyuncusu, Kosova A Milli Takımı’nın formasını 44 kez sırtına geçirdi ve 8 gol kaydetti.