Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Jose Sosa ve Caner Erkin'i Galatasaray'ın transfer etmesi gerektiğini söyledi.

Galatasaray'ın Caner Erkin'i istediğini de kaydeden Dilmen, "Fenerbahçe 2 yılda Eljif Elmas ve Muriqi'yi sattı, 40 milyon euro gelir elde etti, Galatasaray bunu yapabildi mi? Sosa, Galatasaray'da oynar mı, oynamaz mı? Al o zaman. Caner'e talip oldu mu Galatasaray? Oldu, son anda Fenerbahçe işi oldu. Acaba Mustafa bey ve Abdürrahim bey mi hayır dedi." ifadelerini kullandı.

Belhanda ve Feghouli'nin aldığı ücrete de değinen yorumcu, "Belhanda ve Feghouli ile 3,5 milyon euroya anlaşıyor, bir de puan yazmışlar. Hatay'dan alınan 1 puana prim alıyor oyuncu. Bunu kabul eden yönetici, yönetici değildir." dedi.

Ahmet Çalık, Konyaspor'a transfer oldu

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Galatasaray'dan stoper Ahmet Çalık ile birlikte Ertay Birniçan'ı kadrosuna kattı.

Her iki oyuncu için düzenlenen imza töreninin ardından Ahmet Çalık 2, Eray Birniçan ise 1 yıllığına kendisini Konyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza atmış oldu. Çalık'ın Galatasaray'dan bonservisini alarak yeşil beyazlı takıma transfer oldu. Eray Birniçan'ın ise bonservisi elindeydi.

Kaynak: Sporx