Bir daha yorumculuk yapmayacağını açıklayarak NTV’den ayrılan Rıdvan Dilmen’in yeni adresi TRT Spor oldu. En son 2010 yılında NTV Spor’da kalmak için yılda 1.6 milyon dolar alan Dilmen’e, TRT Spor’un yılda 1 milyon dolar’ın TL karşılığını ödeyeceği iddia edildi.

Dilmen 2010 yılında o zamanki adı Lig TV olan yayıncı kuruluşla görüşmeler yapmış, 2 milyon dolar’lık yıllık teklife rağmen NTV’nin maaşını 1.6 milyon dolar’a çıkarması sayesinde NTV’de kalmıştı.

Daha önce TRT Spor’da görev yapan bir başka yorumcu Ersin Düzen’in 500 bin TL aldığı iddia edilmişti.

ERSİN DÜZEN AYRILIYOR

Bu arada Dilmen’in TRT Spor’a geçmesinden sonra Düzen’in görevden alınacağı öğrenildi. Dilmen geçen sezon Düzen’i, “Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey.” şeklinde eleştirilerde bulunmuştu.

(Fotospor)