Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekipte teknil direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen'i eleştirdi.

Hakemin verdiği kararların maçın skoruna etki ettiğini vurgulayan Çalımbay, ''Maçın skorlarına hakemler etki ettiği zaman hiçbir anlamı olmuyor. Penaltı var, kırmızı kartı da olmalı. Adam korkuyor, vermiyor. Eksik kadromuz, sakatımız var. Galatasaray ile oynuyoruz. Yürekli bir tane hakem göremedim. Hepsi korkuyor. İkinci penaltının neyi var? Bir tane verdim, ikinciyi vermeyeyim mi diyor?'' şeklinde konuştu.

Yorgunluğa rağmen iyi mücadele ettiklerini söyleyen Çalımbay, ''Gol atamadık. Arayı iyi şekilde değerlendireceğiz. İşimize bakacağız. En son maçı yöneten arkadaş da geldi bana kart gösterdi. Biz ne yapıyoruz? Haklı olduğumuz şeyleri söylüyoruz. İnşallah biraz düşünür. 6 dakika var, oynatmıyor. Galatasaray'a da bize de adil davran'' ifadelerini kullandı.

Kaçan penaltının maçın seyrini değiştirdiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

''Penaltıyı atsak farklı olabilirdi. Yapacak birşey yok. İki kulvarı da götüreceğiz. Penaltıcı arkadaşlarımız, penaltıcı arkadaşlar. Sıradan penaltıcı değiller. Ama kaçıyor. Dünyanın en iyi oyuncuları kaçırıyor. Atsak güzel olurdu. Yapacak birşey yok.'' dedi.

(Ajansspor)