İtalya basınında yer alan haberde; Galatasaray ile geleceği tam anlamıyla soru işareti olan Roberto Mancini'nin, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında alınacak olası bir yenilginin ardından takımdan gönderileceği ve İtalyan teknik adam ile yola devam edilmesi için en büyük kriterin, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım hakkının Beşiktaş'a kaptırılmaması gösterildi.

Sarı kırmızılı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi'ine doğrudan katılamaması ve ikinci sıraya Beşiktaş'a kaptırması halinde, deneyimli teknik adamın İtalya döneceği ve teknik direktörlük kariyerine ülkesinde devam edeceği kaydedildi.

MANCINI GİDERSE, LUCESCU TAMAM!

Öte yandan aynı haberde; sarı kırmızılı yönetimin olası başarısızlık durumunda Roberto Mancini'nin yerine geçecek ismi de şimdiden ayarladığı ve takımın boşluğa düşmemesi için hazırlıklı olunduğu kaydedildi.

İtalyan teknik adamın yerine geçecek isim olarak Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in deneyimli teknik patronu Mircea Lucescu olarak gösterilirken. Sarı kırmızılı ekibin, Rumen çalıştırıcı ile ön anlaşma sağladığının da altı çizildi.

Sporx