PSV'nin yıldız isimleri Donyell Malen için Dortmund, Denzel Dumfries için ise Everton resmi girişimlere başlarken, teknik direktör Roger Schmidt'ten açıklama geldi. 

Galatasaray'a karşı en iyi kadroyla sahada olmak istediğini belirten teknik adam, "İki oyuncunun Galatasaray maçında olup olmayacağını göreceğiz. Bana olmayacaklar gibi geliyor. Yaz ayları öncesinde de onların transfer yapabileceğini düşünüyordum. Galatasaray'a karşı tüm silahlarımıza ihtiyacımız var. Dumfries ve Malen hala bizim oyuncularımız, burada olurlarsa kesinlikle onları kullanacağız" ifadelerini kullandı.

PSV Eindhoven, hazırlık maçında Belçika 2. Lig ekiplerinden RWDM'yi 6-2 mağlup etti.

GALATASARAY PSV MAÇI NE ZAMAN?

20 Temmuz 2021 Salı akşamı saat 19.00’da başlayacak Philips Arena’da oynanacak PSV Galatasaray maçı Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PSV ile Galatasaray, tarihlerinde 8. kez karşı karşıya gelecek. Daha öncesinde iki takım arasında geride kalan 7 maçın 5’ini PSV, 2’sini ise Galatasaray kazanmıştı.

İki takım arasında son olarak 18 Temmuz 2018 tarihinde oynanan hazırlık maçını PSV, Galatasaray karşısında 3-1 kazanma başarısı göstermişti.

(Şampiy10)