Galatasaray, iç ve dış transferde gaza bastı! Sarı-Kırmızılılar, Muğdat Çelik ve Nagatomo ile 3’er yıllık anlaşma sağladı. Aslan, iç transferde de sözleşmesi sona eren Ryan Donk’la görüşmelere başladığını duyurdu.

Sarı-Kırmızılılar, dış transferdeki ilk imzasını Muğdat Çelik’e attırıyor. Sarı-Kırmızılılar, Teleset Mobilya Akhisarspor’la dikkatleri üzerine çeken ve Ege ekibiyle olan sözleşmesi sona ererek bonservisi elinde bulunan Muğdat’la görüşmelere başlandığını da KAP’a bildirdi. 28 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklamalar ise şu şekilde: “Profesyonel futbolcu Muğdat Çelik ile Kulübümüze transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Muğdat Çelik, bugün Florya’da yapılacak olan ilk idmana katılacak. Ayrıca Galatasaray, geçtiğimiz sezon Inter’den kiralanan Nagatomo ile de 3 yıllık anlaşma sağladı. Nagatomo’nun ise İsviçre kampında takıma katılması planlanıyor.

Sona gelindi...

Galatasaray, Hollandalı futbolcu Ryan Donk’un sözleşmesinin yenilenmesi için görüşmelere başladığını duyurdu. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Ryan Henk Donk’un sözleşmesinin yenilenmesi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Muğdat Çelik kimdir?

Doğum Yeri: Mersin
Yaşı: 28
Boyu: 1.80
Mevki: Forvet
Oynadığı kulüpler: Gençlerbirliği, Batman Petrol, Nazilli, Balıkesir, Akhisar Belediye

Nagatomo kimdir?

Doğum Yeri: Saijo
Ehime / Japonya
Yaşı: 31
Boyu: 1.69
Mevki: Defans (sol bek)
Oynadığı kulüpler: Tokyo, Cesena, İnter, Galatasaray