"Uzun zamandır konuşmuyorum. Benim adıma çok sevindirici. Uzun zamandır 11'de oynamıyordum, takım arkdaşlarım da yardım ettiler. 5 aydır istikrarlı oynamıyordum. Ne kadar idmanlarınızı yapsanız da, maç kondisyonu başka oluyor. Biraz zorlandım. Şükürler olsun ki kazanmasını bildik. Takım arkadaşlarımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum.

Kariyerim boyunca kendime güvenli oynadım. Tüm hocalarda bu böyleydi. Son 5 ayda biraz -hocayla da demek istemiyorum- kendimle ilgili sorunlarım vardı kafamda. Kafa olarak da hazır değildim. 5 ayda bir sürü şeyi düşünüp tartmasını da bildim. Başka bir Selçuk olacağını söylemiştim. Hocanın benden istediklerini biliyorum, o da benden ne alacağını biliyor. Hocayla daha rahatım, daha güvenliyim. Umarım daha fazla 11'de oynama şansı bulurum ve takımıma faydalı olurum"

Selçuk, GS TV'ye yaptığı açıklamada ise, "Dursun başkan ve önceki yönetim kuruluna hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yeni başkanımıza hayırlı olsun demek istiyorum. Seyircilerimiz bize destek verdi ve hiç susmadan yanımızda oldular. Onlara bu galibiyeti hediye ediyoruz. Maça gelince güzel maç oldu, akıllı oynayarak kazanmayı bildik. Kayserispor zor bir ekip, buradan 3 puanla döndüğümüz için mutluyum" dedi.

Ndiaye : "Bugün ilk yarı baskılı oynadık ama 2'inci yarı baskı yedik. Zor bir maç oldu. Bundan sonraki maçlar çok zor olacak. Her maç final havasında olucak ve her maçı kazanarak 3 

Ajansspor