Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor... ilk günden beri iyi bir 10 numara isteyen Fatih Terim bir süredir Serie B takımlarından Perugia’da forma giyen Dragomir’i izliyor.

Ancak Galatasaray’a sürpriz bir teklif geldi. Menajerler, Galatasaray'a sezon başında İspanya 2’nci Ligi takımlarından Real Zaragoza’ya gitmeyi seçen Shinji Kagawa’yı önerdi. Teklif Shinji Kagawa’nın menajerinden değil Beşiktaş’a gelmesine aracı olan Türk menajerden geldi. Türk menajer, ''Sol kanatta oynatıldığı ve sürekli oyundan alındığı için mutsuz'' diyerek Japon oyuncuyu teklif etti.

Real Zaragoza formasıyla 17 maça çıktı

Real Zaragoza formasıyla 17 maça çıkan Shinji Kagawa, 2 gol atarken, 1 asist gerçekleştirdi. Real Zaragoza, Shinji Kagawa'nın bonservisi için Borussia Dortmund'a 3 milyon Euro ödemişti. Japon futbolcunun Zaragoza ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fatih Terim'in yeni 10 numarası Emre Akbaba

Shinji Kagawa teklifi mali anlamda oldukça ilgi çekici olsa da Fatih Terim’in tamamen iyileşen ve takımla çalışmalara başlayan Emre Akbaba’nın performansından çok memnun olduğu ve şimdilik 10 numara transferini rafa kaldırdığı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor