Galatasaray'ın formsuzluğunun geçici olduğunu vurgulayan Sinan Engin, "Fatih Terim'in daha uzun seneler Galatasaray'ın başında olacağını düşünüyorum. Galatasaray halen şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Çok iyi bir futbolcu topluluğu vardır. Bazı oyuncular şu an form tutamadı. Bunları Fatih Terim düzeltecektir. Galatasaray'ın bireysel olarak oyuncularına bakın. Zamanla toparlayacaklardır" dedi.

G.SARAY'DA TERİM GERÇEĞİ VAR

Sinan Engin yorumlarını "Falcao geldi diye takım bozuldu düşüncesine inanmıyorum. Babel deli mi? Feghouli deli mi? Belhanda deli mi? Hiçbir futbolcu böyle düşünmez. Antrenörü göndermek için biz kötü oynayalım diye düşünmezler. Hiçbir oyuncu topluluğu, Fatih Terim'i göndermeyi aklından bile geçiremez. Galatasaray'da Fatih Terim gerçeği vardır" ifadeleriyle sürdürdü.

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIDIR

Galatasaray'ın kaliteli bir kadrosu olduğunun altını çizen Engin, "Galatasaray'ın liderle daha arasında 4 puan fark var. Yine söylüyorum, Galatasaray şampiyonluğun en önemli adayıdır. Kadrosunda üst düzey oyunculara sahiptir." şeklinde konuştu.

Kaynak: Sporx.com