Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Yevhen Konoplyanka için temaslarda bulunurken, büyük bir sürpriz yaptığı ve B planı olan Sofiane Feghouli'yi transfer edeceği ortaya çıktı.

Yevhen Konoplyanka transferini bir türlü sonuçlandıramayan Galatasaray, West Ham United'ın geçen sezon başında Valencia'dan transfer ettiği Sofiane Feghouli için hamle yaptı. Bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Feghouli için Galatasaray'ın West Ham United ile anlaştığı iddia edildi.

beİN Sports'un duyurduğu haberde, pazarlıkların 4.5 milyon euro civarında olumlu sonuçlandığı ve sarı-kırmızılıların Sofiane Feghouli'yi de ikna edip bu transferde mutlu sona ulaşmak istediği kaydedildi.

İlerleyen saatlerde 27 yaşındaki Cezayirli kanat oyuncusu ile ilgili olarak bir gelişme daha yaşandı. Bip Spor, Galatasaray'ın Sofiane Feghouli transferini olumlu yönde noktaladığını duyurdu.

Geçen sezon West Ham United'a bonservissiz transfer olan Sofiane Feghouli, İngiliz ekibinde 27 maçta forma giyerken, 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.