Transfer planlamasında yeni sezonda uygulanacak olan yabancı kuralını da dikkate alan Galatasaray özellikle kaliteli ve genç yerli futbolculara yoğunlaşmış durumda. 

HEDEFTEKİ İSİMLER KAZIMCAN KARATAŞ VE EREN ELMALI

Uzun yıllardır yerli sol bek sıkıntısı yaşayan ve yeni sezonda bu bölgeyi takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar iki ismi çok dikkatli şekilde izliyor. Alınan bilgilere göre bu isimler Kazımcan Karataş ve Evren Eren Elmalı...

ALTAY'IN DURUMU KRİTİK

Altay formasını giyen 19 yaşındaki Kazımcan şu ana kadar ligin en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. 1.86 boyundaki genç yıldız 15 maçta forma giyerken 2 asist yapmayı başardı. Altay'ın küme düşmesi halinde pazarlıklarda daha güçlü olacağını düşünen yönetim şu anda beklemeye geçmiş durumda.İzmir kulübüyle 4 yıl daha sözleşmesi bulunan Kazımcan U19 Milli Takımımız'ın formasını giyiyor.

EREN BU SEZON 3 ASİST YAPTI

Cimbom'un listesindeki ikinci yerli sol bek ise Kasımpaşa formasını giyen Evren Eren Elmalı. Kasımpaşa'nın yükselişinde önemli pay sahibi olan 21 yaşındaki Eren bu sezon 26 maçta oynayıp 3 asist yaptı. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yıldız U21 Milli Takımımız'da da görev yapıyor.

(Takvim)