Son dönemde üst üste aldığı başarısız sonuçlarla dikkati çeken Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Torku Konyaspor'a konuk olacak.

Çıktığı son 4 resmi maçında Kardemir Karabükspor (0-0), Chelsea (0-2), Kayserispor (0-1) ve Bursaspor'a (2-2) karşı galibiyet elde edemeyen sarı-kırmızılı ekip, Torku Konyaspor deplasmanında kazanarak hem moral bulmak hem de taraftarının gönlünü almak istiyor.

Aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ikinci turda veda eden, Süper Lig'de şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalıp, üçüncü sıraya düşen ve Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkma avantajını Bursaspor'a kaptıran Galatasaray, kötü gidişini Konya'da durdurmaya çalışacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Eksikler korkutuyor

Torku Konyaspor maçı öncesi Galatasaray'da eksik oyuncuların çokluğu teknik heyeti korkutuyor.

Sarı kart cezalısı Felipe Melo'nun yanı sıra, sakatlıkları devam eden Didier Drogba, Aurelien Chedjou ve Emre Çolak'ın bu maçta oynamaları beklenmiyor. Selçuk İnan ve Yekta Kurtuluş'un ise tedavilerinde sona gelindiği ve oynama ihtimalleri bulunduğu öğrenildi.

Sarı-kırızılı ekipte Torku Konyaspor müsabakası öncesi Hakan Balta ile Wesley Sneijder ise sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu iki oyuncu, yarın sarı kart görmeleri durumunda, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerlerini alamayacak.

Hazırlıklarını öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak Galatasaray, akşam üzeri uçakla Konya'ya gidecek.