Galatasaray, forma göğüs sponsorluğu konusunda Terra Pizza ile anlaşma sağladı. Ali Sami Yen Spr Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen imza törenine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de katıldı. FutbolArena'nın canlı olarak yayınladığı sponsorluk anlaşmasının imza töreninde transferle ilgili soru sorulmaması istendi.

MUSTAFA CENGİZ: "BİZ BİR ALGIYI DEĞİŞTİRDİK''

Taraftarlarımız göğüs sponsorluklarında inşaat veya banka reklamları olmasına alışmış. Biz bu algıyı da değiştirdik. Bir Türk firması ulusal çapta örgütlenmesini Galatasaray ile birleştirerek uluslararası piyasa kendine yer açmaya çalışıyor. Ne mutlu biz buna vesile oluyoruz. Biz bundan onur ve gurur duyuyoruz. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde de THY ile çok yüksek rakamlarda sponsorluk anlaşmamız bulunuyor. Bir önceki sponsorumuz NEF'e de teşekkür ediyorum. 3 dönem için 30 milyon TL + Emre Akbaba transferinde katkıda bulunmuştu. Terra Pizza bize çok büyük bir destekte bulundu. İnşallah birlikte dünyanın tepesine doğru yürürüz."

TERRA PİZZA YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET FARALYALI: "TERRA PİZZA İÇİN TARİHİ BİR GÜN"

"Terra Pizza için tarihi bir gün. Galatasaray ailesine çok teşekkür ediyoruz. Firmamız 25. yılında dünya markası olma hedefiyle bir dönüşüme başladı. Bu çerçevede çalışmalarımızı yürütürken Galatasaray ile ortaklık yapma fırsatı bize daha çabuk yol alma fırsatı doğuracak."

"TERRA PIZZA, FALCAO'YU GETİRİR Mİ?"

Sponsorluk imza töreninde bir muhabirin, "Terra Pizza, Falcao'yu getirir mi?" şeklindeki sorusuna Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Ahiret sorusu sordunuz" diyerek yanıt verdi.

Futbol Arena