Koronavirüs belası yüzünden Ulus’ta özel bir hastanede tedavi altına alınan Fatih Terim’e 3 iyi haber geldi. Uzun süre önce sigarıyı bıraktığı için akciğerlerinde bir sorun bulunmadığı bildirilen Terim’in; tansiyon, kalp ve diyabet konusunda da koronavirüsü birinci ölçüde tetikleyecek bir sorununun bulunmadığı gelen bilgiler arasında. 

G.SARAY, TFF’YE DAVA AÇACAK

Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim’de koronavirüse rastlanmasından sonra Galatasaray camiası şoka girmiş durumda. Camianın en uçtaki taraflarında yer alan grupların ise aldığı tek ortak karar, ortam eski haline dönünce TFF’yi “insan sağlığını tehlikeye attığı için dava açmak” olacak.

Kulübün Terim ve Albayrak’tan bağamsız TFF’ye açacağı davanın, futbol dünyası için bir örnek olacağı gelen bilgiler arasında. Galatasaray’da TFF’nin yönetim kurulunda görev yapan her üye için ayrı ayrı dava açılması gündemde.

Galatasaray’ın bu davaların açılma sürecinde Terim’in kızlarıyla mı hareket edeceği, yoksa ayrı mı hareket edeceği henüz netlik kazanmadı. Ayrıca Nihat Özdemir ve yönetiminin görevi bırakması için baskı yapılacak.

Foto spor