Torrent'in takımın başına gelmesiyle forma yüzü göremeyen Barış Alper, Boey, Morutan ve Alpaslan seçimden sonra Katalan hocanın takımdan ayrılmasını bekliyorlar.

BARIŞ ALPER TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

4 futbolcu da geleceği hakkında karar vermek için sezon sonunu bekleyecek. Torrent görevine devam ederse Barış Alper Yılmaz takımdan ayrılmak istediğini yeni yönetime bildirecek. Alpaslan Öztürk ise bonservisiyle gönderilecek. Boey ve Morutan'ın durumu ise kampta belli olacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Elemeleri'ndeki rakipleri! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Elemeleri'ndeki rakipleri!

HAMAMCIOĞLU, TORRENT HAKKINDA NE DEDİ?

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Domenec Torrent hakkında şu sözleri sarf etti:

"Torrent ve ekibinin Galatasaray ile sözleşmesi var. Sözleşme detaylarını bilmiyoruz. Sözleşme detaylarına bakarız. Kendisinden rapor alırız. Galatasaray'ı zarara uğratacak bir şey yapmam."

"Galatasaray Başkanı Galatasaray'ın futbol takımının kadrosu ile ilgilenmez. Bununla Cenk Ergün ilgilenir. Kendisi raporunu bize sunar. Biz de gerekeni yaparız. Tüm futbolcular Sportif A.Ş'in bir yatırımıdır. Yatırım bedelini bulursa satılır. Ben bu satışlardan gelecek parayı altyapıya veririm. Başarıyı para ile satın alamazsın. Başarıdan parayı kazanmanız lazım. Kendi yıldızlarınızı kendiniz yetiştireceksiniz. Kurtuluş burada. Biz küçülelim demiyoruz. Küçülmek söz konusu değil. Sağlam temeller atmazsak bu hüsranlar devam eder."

(Fotomaç)