Galatasaray'ın kale için gözdesi Rajkovic için sıcak bir gündem var! Sırp basını, Galatasaray - Rajkovic eksenli haberleri manşetlerine taşırken, oyuncunun kulübü Red Star'dan flaş bir açıklama geldi.

Red Star Genel Menajeri Zvezdan Terzic, Rajkovic'in son maçını oynayarak Galatasaray'a gideceği iddialarını yalanlarken, gelecek vaat eden futbolcularının sarı-kırmızılı ekibe gitmesine 'kesinlikle' karşı olduğunu belirtti.

"3 MİLYON EUROLUK TEKLİFİ DUYDUM"

Sırp basınında yer alan 'Rajkovic yarın Galatasaray'a gidiyor' iddialarına cevap veren idareci, "Basına duyduğum saygı ile birlikte, Rajkovic'in bugün son maçını oynadığı ve sonra Galatsaray'a gideceği haberleri doğru değil. Ayrıca Galatasaray'ın Rajkovic'i istediğini ve 3 milyon euroluk bir teklifi olduğunu duydum, ancak kimse benimle irtibata geçmedi" diye konuştu.

"GALATASARAY'A GİTMEMESİ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

Galatasaray'a transfere karşı olduğunu kaydeden Zvezdan Terzic, "Kulüp finansal olarak zor günler geçirmesine rağmen, Rajkovic'in Galatasaray'a gitmemesi için her şeyi yapacağım. Umarım yönetim kurulu da bu kararımı destekler" dedi.

KARARIN NEDENİ, SIRP TARAFTARIN ÖLÜMÜ...

Bu kararının altındaki nedenin ise, Euroleague'de geçen sezon Galatasaray'ın İstanbul'da Kızılyıldız ile oynadığı mücadelede Marko Ivkovic isimli taraftarın kalbinden bıçaklanarak öldürülmesinin yattığını belirten yönetici, "Ben kararımı manevi bazı nedenler yüzünden böyle veriyorum. Profesyonel bir karar vermek gerekse de, Marko Ivkovic'in trajik ölümüne saygı duymak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'DAKİ TEK TAKIM GALATASARAY DEĞİL"

Genç oyuncuyu başka bir kulübe gönderme taraftarı olduğunu belirten Terzic, "Avrupa'daki tek takım Galatasaray değil. Diğer kulüplerden de teklif bekliyoruz. Bu yüzden biraz daha beklemeliyiz. Belki de bir sonraki transfer dönemine kadar onu takımda tutacağız" şeklinde yorum yaptı.

20 yaşındaki kaleci için Bundesliga'nın Augsburg kulübünden de teklif olduğu yazılırken, genç futbolcunun kısa süre içinde Sırbistan'dan ayrılması bekleniyor.