Büyük Galatasaray Camiasına! Bugün Divan Kurulu'nda yapılan konuşmaları dikkatle takip ettik. Bugüne kadar camiamız ile alakalı konularda yaptığımız açıklamaların camiamızın önde gelen isimleri tarafından anlaşıldığını görmek bizleri sevindirmiştir.

Ancak uzun yıllardır mücadele ettiğimiz "LİSECİ" zihniyetin bazı temsilcilerinin KONUYU SAPTIRMAYA çalışması gözlerden kaçmamıştır.Galatasarayımızın köklerinin bulunduğu Galatasaray Lisesi bizler için nasıl gurursa, LİSE’Yİ KULLANARAK GALATASARAY’I TARAFTARINDAN KOPARMAK İSTEYEN LİSECİ ZİHNİYETTE BİZİM İÇİN TEK SORUNDUR.

Yönetimin ibra edilmeme sebebinin, TARAFTARLARIMIZIN YÖNETİME DESTEK VERDİĞİ İÇİN OLDUĞUNU, Divan Kurulu gibi ciddi ve kıymetli bir ortamda itiraf etmişler ve Galatasarayımızın adeta kimlerin elinde oyuncak olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır.

Galatasarayımızın yükselişi için destek verilmesini bile kaldıramayan bu zihniyetin Galatasaray'ın menfaatlerini düşündüğünü kim iddia edebilir?

Bugün sadece ultrAslan’dan destek alıyor diye Galatasaray'ı ibrasızlıkla yönetilmez hale getirecek kadar çıldıran ve gözü dönen bu zihniyet yarın bir başka yönetim Galatasaray'a zarar verir ve ultrAslan'dan tepki görürse Galatasaray'ın menfaatlerini bir kenara bırakıp onları destekleyeceğini resmen itiraf etmiştir.