Vatan gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Dursun Özbek yönetiminin görevi bırakması gerektiğini vurgularken çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İşte Ulueren'in o yazısı;

Kabul edersin, etmezsin Galatasaray bu ülkenin, en önemli, en etkili ve en bilinir markasıdır. Dünyanın neresine giderseniz gidin, futbolla az çok ilgilenenlere, “Türk Futbolu” diye sorun, 10 kişiden 8’i G.Saray der. Bu güzelim marka bu sezon yerlerde sürünüyor. Özbek ailesi ve Riekerink ile Tudor G.Saray’ın çöküşüne imza attılar. Bu Galatasaray seneye de belini doğrultamaz. 
 
Ahmet Çalık alındığı gün, “Tarık Çamdal, Veysel, Salih” gibi olur sonu demiştim. Milli Takım’a seçilmiş bir stoper, 40 metreden gelen topu hesap edemeyip ıska geçiyorsa, futbol bilgisini sorgularım.  
 
Galatasaray'ın en etkilisi Bruma 3 pas hatası yapıp 18’de oyundan alınıyor ve Ciğerci, Sneijder, Podolski, Selçuk ve de koridor olmaya devam eden Carole oynamaya devam ediyorsa, ben bu işte kasıt arıyorum arkadaş. Tudor kendini kovdurup tazminatını almak için her şeyi yapıyor bence.

Şu net ortada; 2017-18 sezonunda bu G.Saray’da ya Tudor kalacak, ya da Bruma ve Sneijder gidecek. Dursun Özbek, azıcık demiyorum mini minnacık futboldan anlıyorsa Tudor’u dün ülkesine postalamış olmalıydı. Gerçi Tudor’u bugün bile gönderse Özbek’in acilen otellerin başına geçip G.Saray’dan, bir daha dönmemek üzere ayrılması elzem. Kalmaya devam ederse, Gayrettepe veya Seyrantepe mevkilerinde anormal hadiseler yaşanabilir. Özbek-Tudor ikilisinin bye bye deme zamanı geldi de geçiyor.
 
Dostluk ortamı yok
 
Dün bir başka netleşen konu, G.Saray’da herkes egoist ve herkes sevgisiz, saygısız.  Ayağına top gelen, halı saha futbolcusu gibi şut atıyor, çalım deniyor. Ortada GS amblemi, Sarı ve Kırmızı renkler var ama gönülden oynayan, yardımlaşan bir Allah’ın kulu yok. Hakemler de çökmüş G.Saray’ın penaltısını vermedi. Tüm kaleleri yıkılan, çöken G.Saray’a, hem başkanı hem hocası hem futbolcuları hem de taraftarı vurmaya devam ediyor. G.Saray sakın düşmanı dışarıda (TFF ve hakemler en az zararı verdi) aramasın. Hainler, düşmanlık edenler bence kulübün içinde.