Balıkesirspor mücadelesini değerlendiren Umut, "Bu tür maçlar bizim için daha zor oluyor. Maçın başında skoru elde ettik. Bu sayede maç boyunca rahat bir oyun ortaya koyduk" dedi.

Trabzonspor karşılaşması ile ilgili görüşleri sorulan golcü isim, "Bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Tek tek tüm maçları yenerek gitmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Chelsea eşleşmesini yorumlayan tecrübeli krampon, "Çok zor bir gruptan çıktık, bu da bizim kalitemizi gösteriyor. Chelsea zorlu bir takım. Biz geçen sene daha da tecrübelendik. Chelsea kadar tecrübeli olmasak da, elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

DANY TRABZONSPOR'A DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'ın Kamerunlu oyuncusu Dany, Balıkesirspor'u 4-0 ile geçtikleri karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuştu.

Dany, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmaya dikkat çekerken, "Kupada gruplara kalmanın önemli olduğunu takım arkadaşlarımızla konuşmuştuk ve bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Önemli olan Trabzonspor'a karşı oynayacağımız maç, farkındayız. Bu maçı 4-0 kazanmak bize güven sağladı. O yüzden bu maç önemliydi." sözlerini kullandı.