Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. 
 
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde milli oyunculardan yoksun olarak gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Fiziksel çalışmanın ardından antrenmanın ana bölümünde çift kale maç gerçekleştirildi. Semih Kaya, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sabri Sarıoğlu, tedavisinin ardından özel bir çalışmaya tabi tutuldu. Sol arka alt adale grubunda kasta zorlanma tespit edilen Sinan Gümüş'ün tedavisine başlandı.
 
SEMİH KAYA DÖNÜYOR

Devre arası kampında geçirdiği sakatlık sebebiyle ligin ikinci yarısında henüz forma giyemeyen genç oyuncu Semih Kaya, yeniden sahalara dönüyor. Milli maçlar sebebiyle lige verilen aranın ardından Karabükspor ile oynanacak lig maçına kadar hazır olacağı açıklanan yıldız oyuncunun tekrar takıma dönmesi teknik heyeti de sevindirdi.

 
SAVUNMAYA SEMİH-CHEDJOU DAMGASI

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde oynanan 25 karşılaşmanın yalnızca 6’sında kalesini gole kapatırken, bu karşılaşmaların 5’inde savunma hattında Semih Kaya ve Chedjou ikilisi yer aldı. Semih’in sakatlığının ardından ligde oynanan 9 karşılaşmada sadece Çaykur Rizespor’dan gol yemeyen Aslan, yıldız oyuncunun dönüşü ile birlikte defans hattını da güçlendirecek.

Galatasaray’ın bu sezon gol yemediği maçlarda stoper mevkiinde yer alan isimler şöyle:
 
Bursaspor 0-2 Galatasaray (Semih-Chedjou)
Galatasaray 0-0 Eskişehirspor (Semih-Chedjou)
Gaziantepspor 0-1 Galatasaray (Semih-Chedjou)
Konyaspor 0-5 Galatasaray (Semih-Chedjou)
Beşiktaş 0-2 Galatasaray (Semih-Chedjou)
Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor (Hakan-Koray)