Buruk, eÅŸya deposu, transferler hakkında da konuştu.

"TRANSFERLERİMİZ GELECEK"

Fiorentina'ya karşı iyi bir maç oynadıklarını belirten Buruk, "Oyunun genelinde iyi oynadık ve skor ürettik. İstediklerimiz ortaya çıktı. Bizim için çok önemli bir hazırlık maçıydı. Oyuncularımı hazır ve konsantre gördüm. Oyuncularımın hazırlık maçı olmasına rağmen yüzde 100 hazır olduğunu gördüm. Transferlerimiz gelecek. Önümüzdeki günlerde de Midstjö transferi bitecek. Yapmak istediğimiz transferler var. Doubois'in durumu salı günlü netleşecek. Elimizdeki oyuncuları hazırlayıp Antalyaspor maçına en iyi kadromuzla çıkabilmek istiyoruz. Yönetimimizin çalışmaları devam ediyor. Taraftarlarımızın beklentisi var, bu beklentiyi karşılaşamaya çalışacağız." dedi.

"SEFEROVIC YAPABİLECEĞİ HER ŞEYİ YAPTI"

Maçı 2 asistle tamamlayan yeni transfer Haris Seferovic'le ilgili ise Okan Buruk, "Seferovic kendini kanıtlamış bir oyuncu. Onunla ilgili çok olumlu düşünüyorduk. Gol ve asist dışında takıma çok yardım etti. Bir santrforun yapabileceği her şeyi yaptı. Erken de çıkardık bazı oyuncuları. Seferovic büyük bir katkı verdi. Diğer oyuncular da katkı verecek." yorumunda bulundu.

"GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCULARDAN BİRİ"

Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Evander'le ilgili ise Okan Buruk şunları söyledi, "Evander de görüştüğümüz oyunculardan biri. Sadece bizim istediğimiz bir oyuncu değil. Hoca değişikliği oldu orada. Avrupa maçı oynuyorlar. İnşallah en iyi şekilde kadromuzu güçlendireceğiz.`

"G.SARAY'IN YERİ HEP ŞAMPİYONLUK"

Batuhan Karadeniz'den Kerem Aktürkoğlu'na sert eleştiriler Batuhan Karadeniz'den Kerem Aktürkoğlu'na sert eleştiriler

Okan Buruk ayrıca şunları söyledi, "Bu sene çok daha iyi bir takım ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Galatasaray'ın yeri hep şampiyonluktur. Bir kadro değişimi oluyor. Başarısızlık kadro değişimine yol açıyor. Hem hazır hem de takıma katkı sağlayacak oyuncular arıyoruz. Çok büyük bir değişim var. Yeni başkan, yeni teknik direktör ve yeni oyuncular... Bu değişimin etkilerini görüyoruz. Genel kurulun verdiği yetkiler, başkanımızın ve Erdem beyin verdiği emekler çok önemli. Bugün birlikteli sahada göstereceğiz."

(Sporx)