Metin Öztürk, Skorer'den Nergis Aşkın'a özel açıklamalarda bulundu.

Yeni transferler başkanlık seçiminin ardından kampa yetişir mi? sorusunu yanıtlayan Metin Öztürk, 'Yetişirler. Fatih hocamız bunun planlamasını yaptı. Etik bulmuyoruz. Bunun yanlışlarını bundan evvel Gomis’ten Falcao’ya olan dönemde 50 milyon euronun nasıl çöpe atıldığını gördüğümüz an hissettik. Hocanın işine karışmayacaksınız. Hoca size bir liste verecek, siz de onu bir bütçe dahilinde çözeceksiniz' dedi.

Belhanda konusuna da değinen Öztürk, "Bir Belhanda yönetim tarafından gönderildi. Belhanda’nın yaptığı doğru muydu, şık mıydı; değildi ama siz her şık bulmadığınız adamı gönderirseniz takımda adam oynatamazsınız. Ben Fatih hocanın; Belhanda’nın gönderilmesine, kesinlikle karşı olduğunu biliyorum. Onlar Fatih hocanın çocukları gibidir. Onlar arada, pozisyonlarının dışına da çıksalar; Fatih hoca onları, o çizginin içine getirecek uluslararası kapasitede bir hocadır." ifadelerine yer verdi.

'Çilek değil 10 numara'

Transfer konusunda da konuşan Öztürk, "Çilek değil biz kafamızda düşündüğümüz on numara var. Hocamızla paylaşacağız. İsterse de kampa yetiştireceğiz onu. O tüm Türkiye’yi ayağa kaldıracak bir transfer olacak. Çilek değil Falcao’nun yarısı, öyle düşünün."​​ açıklamasında bulundu.

(Milliyet)