Her defasında Galatasaray'ı sevdiğini ve takımda kalmak istediğini belirten tecrübeli futbolcunun yeni sezonda takımda devam edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı. Çeşme'de ailesiyle birlikte tatil yapan yıldız oyuncu, Galatasaray'la sözleşme yenilemek için görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.
 
Görüşmelerin sürdüğünü açıkladı
 
Yasin, "Galatasaray'la görüşmeler nasıl gidiyor yeni sözleşme için anlaştınız mı?" sorusuna, "Şu an için net bir şey yok. Menajerim görüşmeleri sürdürüyor. Ancak henüz bir anlaşma sağlayamadık. Benim ilk tercihim her zaman Galatasaray. Dört yıldır buradayım ve birbirinden önemli başarılar yaşadım. Galatasaray'da kalmak istiyorum. İnşallah yeni sezon öncesinde anlaşma sağlarız. Olmazsa yolumuza bakarız" diye cevap verdi.
 
Beşiktaş'ı da yalanlamadı
 
Tecrübeli kanat oyuncusu, Beşiktaş'a gideceği yönünde çıkan haberlere de açıklık getirdi. Siyah-Beyazlı kulüple ilgili çıkan bu haberleri yalanlamayan Yasin, Siyah-Beyazlılara da yeşil ışık yaktı. Yasin, "Evet, Beşiktaş'la ilgili çıkan haberler doğru. Var bir şeyler. Karşılıklı görüşmeler oldu. Her şey nasip kısmet. Olacağı varsa olur. Kısmet diyelim" ifadelerini kullandı. 31 yaşındaki futbolcu geride bıraktığımız sezon 21 maçta, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.