Süper Kupa final mücadelesi sonrası beklerdeki eksiklik göze çarparken hem sağ bek hem sol bekte görev yapan Tarık Çamdal'ın alınması şart oldu. Görüşmelerin başladığı günden bu yana sarı-kırmızılı ekibimizde forma giymekten memnun olacağını dile getiren Tarık kendisine biçilen fiyatı bir türkü beğenmeyen yönetiminin kurbanı olmuştu. Son olarak oynanan futboldan memnun kalmayan Ünal Aysal ve ekibi bu transfer için tekrar düğmeye bastı.

YABANCI KURALI FİYATI YÜKSELTİYOR.

Özellikle sol bek bölgesindeki performansı ile parmak ısırtan genç oyuncu Galatasaray'ın tamda aradığı isim. Yabanc kuralı nedeniyle kendisi için istenen yüksek bonservis bedelini Galatasaray yönetimi tam olarak kabul etmesede bu bedele yakın bir ücreti kabul ederek bu transferi bitirecek. 

DANY İÇİN TAKAS FORMÜLÜ

Öte yandan Tarık Çamdal'ın takım arkadaşı olan ve adı daha önce ekibimiz ile anılan Erkan Zenginin bu sezonuda Eskişehir Spor'da geçireceği kesinleşti. Galatasaray'ın Tarık için savunma sıkıntısı çeken Eskişehir Spor'a Dany ile birlikte istedikleri miktara yakın bir miktar vereceği konuşuluyor. 

HABER: Bünyamin Mert Bürtek