Sezon sonunda kadroda gençleşmeye gitmeyi planlayan ve UEFA kriterlerini de göz önünde bulunduran Sarı- Kırmızılılar, şartların oluşması halinde Sneijder’le yolları ayırabilir. Cim Bom’da eskisi gibi mutlu olmayan Sneijder’in 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor, serbest kalma maddesi ise 7.5 milyon Euro. Ancak oyuncunun 5 milyon Euro’yu bulan maaş maliyetinden kurtulmak isteyen yönetim, 4-5 milyon Euro civarı bir teklifin gelmesi halinde Hollandalı futbolcuyu göndermeye sıcak bakıyor.

Rotası LA Galaxy

Kısacası sezon sonunda Sneijder’e konusunda iyi bir teklif sunulursa ve kendisi de gitmekten yana tavır takınırsa, yönetim kalması için kesinlikle ısrarcı olmayacak. Wesley’in şu an için en yakın olduğu kulüp LA Galaxy... Çin’den daha önce gelen önerileri kabul etmeyen 33 yaşındaki futbolcu, ailesini de düşünerek kariyerine Amerika’da devam etmek istiyor.

İşe geri dönüş

Hollanda Milli Takımı ile çıktığı Bulgaristan ve İtalya maçlarında yüzü gülmeyen Wesley Sneijder, İstanbul’a dönüyor. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan ve ‘İşe geri dönüş’ mesajıyla takipçilerine seslenen 33 yaşındaki 10 numara bir sürpriz yaşanmazsa pazartesi günkü Adanaspor maçında ilk 11’de olacak. (Fanatik)