Maça etkili başlayan milliler, ilk yarının sonlarına doğru Cengiz'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda milliler golle başladı. Halil Dervişoğlu farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti: 2-0. Dakika 82'de sonradan oyuna dahil olan Serdar Dursun sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getirdi. Bu golden sonra Faroe Adaları'nın dirence yıkıldı. 85'te Merih Demiral durumu 4-0 yaptı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Millilerimiz Uluslar Ligi C Grubu ilk maçından 4-0'lık zaferle ayrıldı.

YUNUS AKGÜN'DEN KUNTZ'A TEŞEKKÜR

A Milli Takım formasını ilk kez Faroe Adaları maçında sırtına geçiren Yunus Akgün, oyuna sonradan girdiği müsabakanın 85. dakikasında Merih Demiral'ın golünde asist yaptı. Yunus Akgün karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, teknik direktör Stefan Kuntz ve ekibine teşekkür etti.

7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek! 7 Süper Lig kulübünden Galatasaray'ın kararına destek!

"Hayata ne verirsek, hayat da bize en mükemmelini geri verir. Milli takımımızın o kusursuz, güzel ay yıldızlı formasını giymek benim için onur ve gurur vericiydi. Bu fırsatı bana veren çok değerli Stefan Kuntz hocama ve ekibine de ayrıca teşekkür etmek isterim." ifadelerini kullandı.

(Sporx)