Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin geçtiğimiz günlerde açıkladı üzere Beşiktaş, Dorukhan Toköz'e son teklifini yapmıştı. Dorukhan'ın kabul etmemesi halinde sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve yollar ayrılacak. 

Şampiy10'un özel haberine göre; Dorukhan Toköz, Galatasaray'a sezon sonu için imzayı attı. Fenerbahçe'nin de istediği iddia edilen oyuncu, Türkiye'den gelen tekliflerin yanı sıra Real Betis, Udinese, Lazio gibi devleri elinin tersiyle itti. Fenerbahçe'de forma şansı bulamayacağına inanan Dorukhan, Galatasaray'ı tercih etti.

24 yaşındaki oyuncu için Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde, "Son teklifimi yaptım. Bir kuruş da yukarı çıkmam. Kabul etmezse yolu açık olsun diyeceğiz. Kalmasını isteriz ama son teklifimizi yaptık" demişti. Dorukhan, hem kadroda şans bulma hem de ücret açısından Galatasaray'a gitme kararı aldı.

2018 yılında sadece 150 bin euro’ya Eskişehirspor’dan Beşiktaş’a transfer olan ve 3 senedir oynadığı futbolla milli takıma kadar yükselen Dorukhan Toköz’ün Gençlerbirliği karşısında sergilediği performans alkış topladı.

Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşme yaptığı ifade edilen Dorukhan Toköz'ün yıllık 1,5 milyon euro maaş alacağı aktarıldı.

(Şampiy10)