FUTBOL

Galatasaray transferde vitesi arttırdı! İngiltere yolcuğu başlayacak...

Abone Ol

Cim Bom'da icraat vakti... Kongre sürecinin sona ermesi ve Mustafa Cengiz'in 3 yıl daha başkanlık koltuğunda oturacağının garantilenmesiyle birlikte, transfer çalışmalarına hız verildi.

Kulüp adına iki temsilcinin, bu hafta içinde Londra'ya giderek Everton kulübüyle masaya oturacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar burada Oumar Niasse'nin maliyetiyle ilgili araştırma yapacak.

Bütçeye uyarsa alınacak

Galatasaray'ın bu operasyona çıkarken, Niasse'dan olumlu sinyal aldığı da gelen haberler arasında.

Donk'ta işlem tamam

Sarı Kırmızılı takımda kontratı sona eren isimlerden anlaşma sağlanan ilk futbolcu Ryan Donk oldu.

Sezonun ilk yarısını kadro dışı geçiren, Fatih Terim göreve geldikten sonra müthiş bir performans ortaya koyan Hollandalı oyuncuya, mevcut sözleşmesi üzerinden bir teklif sunuldu. Yıllık 1.5 milyon Euro garanti ücret alan Donk'a yine aynı tarifeden 1+1 yıllık sözleşme önerildi.

Galatasaray'da kalmak isteyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun bu teklifi kabul ettiği, tarafların önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

West Ham'ın da gözü Ndiaye'de

Stoke City küme düştüğü için takımdan ayrılmak isteyen Badou Ndiaye, sadece Galatasaray'ın değil diğer İngiliz kulüplerinin de gündeminde. West Ham United, Senegalli orta saha oyuncusu ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Stoke, devre arasında 16 milyon Euro ödeyip Galatasaray'dan aldığı Ndiaye'yi, bu bedelin altına kesinlikle satmayacak. Cim Bom, şartların oluşması halinde eski oyuncusunu 1 yıllığına kiralamak amacında.

Abone Ol