Volkan Demirel'in takımın başına geçmesiyle performansı yükselişe geçen Bertuğ Yıldırım, son haftalardaki performansıyla adından söz ettirmeye başladı.

Mauro Icardi'nin sakatlanması ve yüksek bonservis bedeli, Gomis'in yaşlanması ve Seferovic'ten umudun kesilmesi nedeniyle yerli golcü arayan Cimbom, 20 yaşındaki futbolcuyu takip ediyor.

ERDEN TİMUR BİR SÜREDİR GÖRÜŞME HALİNDE

Bu sezon 10 lig maçında 261 dakika forma bulmasına rağmen 3 gol ve 1 asistle oynayan 2002 doğumlu futbolcu için Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un bir süredir görüşme halinde olduğu belirtildi. Teknik direktör Okan Buruk'un da transfere sıcak baktığı belirtildi.

Ünal Aysal ve Abdürrahim Albayrak geri dönüyor! Yeni aday... Ünal Aysal ve Abdürrahim Albayrak geri dönüyor! Yeni aday...

Daha önce İstanbul Sarıyer doğumlu genç oyuncunun da Hatayspor izin verirse Galatasaray'da oynamayı çok istediği belirtilmişti. 

BERTUĞ YILDIRIM KİMDİR?

Bertuğ Özgür Yıldırım 12 Ocak 2002 yılından İstanbul Kâğıthane'de dünyaya geldi. Türk futbolcu Bertuğ Yıldırım, üst düzey kariyerine 2018'de TFF İkinci Lig'de başladı. Haziran 2021'de Hatayspor'a transfer oldu. Şu anda Hatayspor'da forvet pozisyonunda görev yapmaktadır.

(Milliyet)