FUTBOL

İşte Hamzaoğlu'nun imza atacağı tarih

Abone Ol
Sarı-Kırmızılı kulüpte kimin başkanlık koltuğuna oturacağı büyük bir merakla beklenirken Duygun Yarsuvat yönetimi ile sezon sonuna kadar anlaşan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularıyla olan diyaloğu ve takıma oynattığı hücum futbolunun sahaya yansımasıyla genel anlamda herkesten tam not aldı. Bu nedenle 23 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi şu ana kadar aday olan Dursun Özbek ve Adnan Öztürk'ün Hamza Hamzaoğlu'na güveninin tam olduğu ortaya çıktı.

Başkan adayları yaptıkları açıklamalarda Hamzaoğlu ile yola devam edeceklerinin sinyalini verirken camiada herkes zaman zaman yaptıkları açıklamalarla başarılı hocanın arkasında olduklarını açıklamaktan çekinmiyor.

24 MAYIS'TA İMZA ATMASI BEKLENİYOR
Galatasaray'da kariyerine Aralık ayında başlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu şu ana kadar geçen 5 aylık süreçte başarılı bir performans ortaya koydu. Ligde 11 galibiyet alan Hamzaoğlu döneminde 3 beraberlik ve 1 yenilgi alındı. Kupada da yola devam eden Sarı- Kırmızılılar'da Hamzaoğlu 6 galibiyet, 2 mağlubiyetlik bir istatistik elde etti. Bu nedenle sonuç ne olursa olsun yeni seçilecek başkanın Hamzaoğlu'na 24 Mayıs'ta imza attırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Abone Ol