FUTBOL

Kayseri maçlarını boş geçmiyor!

Abone Ol
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Kayseri'de oynadığı maçlarda boş geçmiyor.

Wesley Sneijder Galatasaray kariyeri boyunca Kayseri deplasmanına 3 kez geldi. Sneijder bu 3 maçta da gol attı. Kadir Has stadında 2012-13 sezonunda Kayserispor karşısında 3-1 kazanılan maçta 1 gol atan Sneijder, geçen sezonda 4-2 kazanılan maçta 1 gol ve 3-1 kazanılan K.Erciyesspor maçında 1 gol attı. Sneijder 3 maçta da mücadelenin ilk golünü kaydetti.  

GOL YOLLARINDA CHEDJOU...

Galatasaray bu sezon resmi maçlarda 6 gol atarken bu gollerde en çok payı olan oyuncular Burak Yılmaz, Olcan Adın ve Chedjou oldu. Burak Yılmaz 4 gol atarken Olcan Adın 1 gol attı 1 asist yaptı 1 penaltı kazandırdı. Chedjou ise bu sezon 1 gol atıp 1 asist yaptı.

ERCİYES'İN KABUSU DURAN TOPLAR

Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan SAİ K.Erciyesspor, 2.haftada deplasmanda Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldı. SAİ K.Erciyesspor geçen hafta  sahasında Akhisar Belediyespor’a 2-1 kaybederken bu hafta deplasmanda Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. SAİ K.Erciyesspor toplamda 5 gol yerken bu gollerin 4 tanesi duran toplardan geldi. Gaziantepspor karşısında Oğulcan ve Chico, Akhisar Belediyespor karşısında ise Gekas (ilk gol) kornerden gelen ortaları kafayla ağlara gönderdi. Geçen haftada Marica penaltıdan SAİ K.Erciyesspor filelerini havalandırdı.
Abone Ol