El Gol’den Jesus Carames'in haberine göre Atletico Madrid, kış transferi için Kerem Aktürkoğlu ile iletişime geçti. Madrid kulübü, şu anda Avrupa'nın birçok büyük takımı tarafından takip edilen futbolcuya sahip olan Galatasaray'la eski bir operasyonu tekrarlamak istiyor.

Arda Turan, Atletico Madrid'in 2014'te İspanya Ligi'ni kazanmasına öncülük eden kahramanlardan biriydi. Sakatlığı nedeniyle oynayamadığı Lizbon'daki Şampiyonlar Ligi finaline giden yolda kilit rol oynadı. Simeone için tamamen güvenilir bir oyuncuydu. 2015'te Barcelona'ya gitmeye karar vermesine rağmen taraftarların en sevdiği oyunculardan biri oldu. B​ugün Atletico, Arda gibi Kerem Aktürkoğlu’nu istiyor.

2.ARDA TURAN OPERASYONU

Haberin devamında şunlar aktarıldı; Atletico, İstanbullu futbolcunun kulüpte sergilediği performansı değerlendirerek benzer bir operasyonu tekrarlamak istiyor. Bu nedenle büyük takımların radarına takılan Kerem Aktürkoğlu ile yakından ilgileniyorlar. Arda Turan'ın Atlético Madrid'deki güzel hatırası, kulübü onun imzasını almak adına bir adım daha ileri gitmeye istekli kılıyor.

Aktürkoğlu, şu anda Türk futbolunun en gözde kanat oyuncusu. Aynı zamanda en umut verici oyuncularından biri. Sadece 24 yaşında. Kariyerinde yeni bir sıçrama yapmaya hazır olduğunu şimdiden gösterdi. Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 13 maçta 5 gol kaydetti. Piyasa değeri son aylarda düştü. Şu anda 13 milyon Euro. Tabii ki, bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce yeni bir sözleşme imzaladı. 2026'ya kadar sözleşmesi var.

15 MİLYON EURO FİYAT BİÇİLDİ

Bu da Galatasaray'ı pazarlıkta avantajlı kılıyor. Ancak Atletico Madrid, "Yeni Arda Turan" olarak gördükleri Kerem Aktürkoğlu'nu almak için 15 milyon Euro'ya yakın bir meblağı ödemeye razı.

ARDA TURAN'DAN OLUMLU REFERANS

Galatasaray'ın A.Demirspor maçı 11'i açıklandı Galatasaray'ın A.Demirspor maçı 11'i açıklandı

Kariyerinin en parlak günlerini La Liga'da geçiren Arda Turan, Kerem Aktürkoğlu'na Madrid ve İspanya hakkında övgü dolu sözlerden bahsetti.

(El Gol / Jesus Carames)