Jeremy Renner kimdir? Hawkeye öldü mü? Kaza geçiren Jeremy Renner'ın son durumu Jeremy Renner kimdir? Hawkeye öldü mü? Kaza geçiren Jeremy Renner'ın son durumu

Kurtlar Vadisi'nin ilk sezonunda 20 bölüm oynayan ve Süleyman Çakır'ın kardeşi "Derya" karakteriyle seyirci karşısına çıkan Seray Sever'in Necati Şaşmaz hakkında söylediği sözler sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

"ADAM OYUNCULUK YAPMAYI BİLMİYORDU"

"Necati Şaşmaz, dizide rol yapmakta çok zorlanıyordu. Yönetmen Osman Sıvan ise 'Ben koyunu bile oynatırım' diyerek sürekli ona şans verdi. Oyuncu değil, tiyatro kökenli değil ama adamın yolu bahtı açıldı sevenleri halen izliyor. Buna bir şey diyemem." ifadelerini kullandı.

"5 DAKİKALIK SAHNEYİ 5 SAATTE ÇEKTİK

"Yeri geliyordu 5 dakikalık sahne için 5 saat uğraşıyorduk. Maalesef oyunculuk deneyimi yoktu. Ama dizi benden sonra da iyi bir noktaya çıktı. Bunu kabul etmek gerek." dedi. 

KURTLAR VADİSİ'NİN KONUSU NEDİR?

KGT adlı istihbarat teşkilatının şefi olan Aslan Akbey, öğrencisi Ali Candan'a bir görev verir. Diplomat gibi görünse de aslında istihbaratçı olarak görev yapmaktaydı. Mafyayı çökermek için kod adı "Kurtlar Vadisi" operasyonunu başlatan Akbey, Ali Candan'ın yüzünü ve kimliğini değiştirerek "Polat Alemdar" adıyla Duran Emmi'nin yanına götürür. Daha sonra Süleyman Çakır'ın hayatını kurtarır ve onun dostu olur. Daha sonra açılan kumarhanesine ortak olur. Tek tek düşmanlarını yok eden Polat Alemdar, yükselişini emin adımlarla sürdürerek en büyük olmaya çalışır. İstanbul'daki mafya babalarından sonra Konsey üyelerinden de teker teker sıyrılan Polat Alemdar, baron seçilir. Daha sonra önlenemez yükselişi devam eder.

KURTAR VADİSİ OYUNCULARI (1-97)

- Necati Şaşmaz (Polat Alemdar)

- Elif Eylül (Özgü Namal)

- Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca)

- Memati Baş (Gürkan Uygun)

- Aslan Akbey (Selçuk Yöntem)

- Mehmet Karahanlı (Zafer Ergin)

- Laz Ziya (İstemi Betil)

- Testere Necmi (Tarık Ünlüoğlu)

- İpek Tenolcay (Nesrin Çakır)

- Altan Akışık (Doğu Eşrefoğlu)