Cengiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Galatasaray Spor Kulübü'nün yapılacak ilk seziminde bu şartlarda aday olmayacağımı sevgili Galatasaray camiasına saygılarımla bildiririm" açıklamasını yaptı.

ALBAYRAK'TAN SEÇİM MESAJI

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, kulübün olağan seçimli genel kurul toplantısının en geç haziran ayında yapılacağını bildirdi.

Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Camiamız hiç merak etmesin, kulübümüz olağan seçimi en geç haziran ayı içerisinde yapılacaktır." ifadesini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulüpte daha önce 22 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 29 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağan seçimli genel kurul toplantısı, yönetim tarafından iptal edilmişti.

Abdurrahim Albayrak'ın ardından Galatasaray Kulübü de başkanlık seçimlerinde Haziran ayının hedeflenerek yeni seçim tarihinin en yakın tarihte açıklanacağını duyurdu.

FATİH ALTAYLI DA AÇIKLAMA YAPTI

Fatih Altaylı da konu hakkında Twitter hesabından belge paylaşarak, "İstanbul Valiliği, Galatasaray yönetimine seçim iptalini devlete bağlayamazsın. Seçim genel kurulunu yapabilirsin diye resmi yazı yolladı" ifadelerine yer verdi.

(Sporx)