Buruk'un öne çıkan sözleri şöyle:

ICARDİ VE MATA YORUMU

"Dünya futbolunda önemli yer edinmiş yıldızlar. Her oyuncu adına karakter analizi yapıyoruz. Bunun dışında her ülkede birçok tanıdığımız var. Juan Mata ve Icardi'yi soruşturduk, araştırdık. Çok iyi dönüşler aldık. Fakat benim ilk sorum onlara 'Fiziksel anlamda ne durumdasınız?' şeklinde oldu. Juan Mata hiç idman yapmamış yeni sezon öncesi. Icardi de yüzde 100 hazır değil. Antrenman sonunda onlara 'iyi tatil yaptınız' şeklinde takıldım. Zamana ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk sağ bek! Satış listesinde.. Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk sağ bek! Satış listesinde..

YUSUF DEMİR TÜRK OĞLU TÜRK

"Yusuf Demir'in kendisi Türk oğlu Türk. Ailesi Türk, Türkçe'yi biliyor, konuşuyor ancak buraya yabancı olarak geliyor. Bu kuralın değişmesi gerekli. Türkiye'de Türk olma hakları alınmış oluyor. Bu hakkı onlara vermemiz gerekiyor." yorumunda bulundu.

MERTENS LİDER OYUNCU

"Dries Mertens lider oyuncu. Teknik ekip olarak ulaşamadığımız yerde saha içindeki liderler, hocaların olması çok önemli. Mertens maç içinde hata yapan takım arkadaşını alkışlattı. Bunlar bir takım adına çok önemli. Ben teknik adam olarak fikirlere açık biriyim. Paylaşıyoruz her şeyi. Konuşan, paylaşan oyuncuların olması da beni ayrıca mutlu ediyor." dedi.

GENÇLER TÜRKİYE KUPASI'NDA SÜRE ALACAK

"Emin Bayram ve  Yunus Akgün gibi oyuncuların dışında Hamza Akman ve Metehan Baltacı kadroya girmeye başladı. Futbolcu sayımız yüksek normale göre ancak ben bu oyuncuların bizle beraber idmanlar, toplantılar yapmasını istiyorum. Dünya çapında oyuncular getiriyoruz. Altyapı oyuncuları adına da bu isimler önemli. Beknaz'ın bizle oynama şansı yok yabancı olduğundan dolayı. Türkiye Kupası'nda onlara şans vermeye devam edeceğiz." dedi.