Fikstürden memnun olmadığını belirten 48 yaşındaki teknik adamın sözleri şöyle:

"EN GEÇ MAÇ OYNAYAN TAKIMIZ, DİĞER TAKIMLAR SALI GÜNÜ OYNADI"

"Bugün için baktığımızda, hafta sonu için bir planımız vardı. En geç maçını oynayan takım bizdik. Diğer takımlar avantajlı Salı günü oynadılar. Biz Perşembe akşam oynadık, Pazar günü tekrar maçımız olduğu için kadromuzu idareli kullandık. Lucas, Mertens ve Kerem'i az süreli kullanmak zorundaydık. Hastalık ve sakatlıklarımız oldu. Yusuf rahatsız olduğu için kullanamadık. Ben dahil hastayım takımda. Penaltıyı atsaydık daha farklı olabilirdi. Yan hakem ofsaytı göremedi, o gol olsaydı uzatmalara gidebilirdi. Rakibimizi de tebrik ediyorum, güzel bir mücadele oldu. Sergio takımla beraber çalışmalara başladı, hafta sonu takımda olacak. Mauro Icardi'nin sadece sakatlığı var. Yusuf 1-2 gün içinde takıma geri dönecektir. Hamza da dönecek. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Tek eksiğimiz Icardi, onun dönmesini ve takıma adapte etmek istiyoruz. İsteğimiz ve arzumuz iyi. Pazar günü dolu taraftara oynamak istiyoruz."

KEREM AKTÜRKOĞLU: "İSTANBULSPOR MAÇI ZOR OLACAK"

Kerem Aktürkoğlu, Keçiörengücü'nü 1-0 yenerek kupada son 16'ya kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..." Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..."

"Önemli olan galibiyetti. Hazırlık maçlarında sonuç alamadık ama istediğimiz oyunu oynadık. Güzel bir oyunla, bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk. İşler pek istediğimiz gibi gitmedi. Böyle maçlar zor oluyor. Geçen sene bunun sıkıntısını yaşadık. 1-0 da olsa, zor bir galibiyetle üst tura çıktık."

Ligdeki İstanbulspor maçıyla ilgili de konuşan Kerem Aktürkoğlu, "İstanbulspor maçı zor olacak. Rahat gibi gözükebiliyor ama asla böyle bir düşünceye kapılmamamız lazım. İnşallah taraftarımızla güzel bir galibiyet alacağız." diyerek açıklamalarını tamamladı.